OVERVEEN - De politie kreeg rond 20.35 uur de melding van een steekincident nabij de Tetterodeweg in Overveen. De hulpverleningsdiensten zijn direct ter plaatse gegaan en troffen twee jongens aan. Een van de jongens, 16 jaar en afkomstig uit Den Haag, bleek een steekwond te hebben opgelopen tijdens een ruzie en werd in het ziekenhuis behandeld.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft kort na het incident een 17-jarige jongeman, eveneens afkomstig uit Den Haag, aangehouden. Zijn rol bij de ruzie wordt onderzocht.

Na deze ruzie donderdagavond op het perron van het NS-station in Overveen zouden twee verdachten zijn weggerend. De politie is op zoek naar hen.

Getuigenoproep
De politie heeft donderdagavond al een aantal getuigen gesproken over het steekincident, en is op zoek naar meer mensen die mogelijk iets gezien hebben of meer informatie hebben over de twee verdachten die zijn weggerend.

Mocht u over andere relevante informatie beschikken dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via onderstaand tipformulier op politie.nl Mocht u anoniem uw informatie willen delen, dan kan dat via telefoon 0800-7000