Eindelijk een onkruidvrije straat en terras wat niet verzakt! Door het grote aanbod van verschillend straatwerk is het af en toe lastig in te schatten wat de beste oplossing is voor uw situatie. Heeft u al eens aan printbeton gedacht? Woodstock vloeren kan u van verdere informatie voorzien, printbeton als straatwerk voor uw terras, oprit of het grotere betonwerk met een bijzondere uitstraling.


De juiste keuze maken voor uzelf en voor de wereld. Duurzaamheid en de verantwoorde keuze staat tegenwoordig hoog op de agenda. Een printbetonvloer die op de juiste manier aangebracht is gaat wel tot wel meer dan 75 jaar mee. Dit maakt een printbetonvloer een meer verantwoorde keuze ten opzichte van bijvoorbeeld sierstraatwerk of straatklinkers én het kan er net zo spectaculair uitzien. Kleur, patroon, motief – u roept, wij draaien.

Woodstock is gespecialiseerd in het aanleggen van betonnen terrassen en opritten in kleur en print. In Nederland zijn de meeste terrassen en opritten van tegels en/of klinkers. Dat ziet er, net gelegd, vaak mooi uit. Maar na enige tijd gaat het onkruid tussen de stenen groeien en ligt de bestrating vaak ongelijk en niet vlak.

Duurzame oplossingen
Een betonnen terras/oprit is een definitieve en duurzame oplossing tegen het onkruid tussen de stenen en ongelijk liggende bestrating. Ook in de wegenbouw zijn wij actief. Printbeton is onderhoudsarm en hufterproof, daarmee bijzonder geschikt voor gebruik in de publieke ruimte.


https://www.decocrete.nl/

https://schuimbetonvloer.nl/eindelijk-onkruidvrije-straat-en-terras/

https://www.woodstock-vloeren.nl/printbeton/