Half bewolkt11.9 ℃

Café Rust Wat in Sint Pancras

Bezoekadres:

Café Rust Wat

Bovenweg 284
1834CS Sint Pancras
072-5642537
rustwat@ziggo.nl
http://caferustwat.com/

Cafe - Biljart Rust Wat


Rust Wat is al ruim 100 jaar een horeca gelegenheid van herberg tot gezellig levendig bruin Cafe waar altijd en voor iedereen wat te doen is. Rust Wat is al ruim 40 jaar een familie bedrijf met moeder Nel en zoon Jack.

Rust Wat is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 02.00 uur en op zaterdag en zondag van 15.00 uur tot 02.00 uur, bij Voetbal en Formule 1 gaat de deur eerder open.

Rust Wat is ook de ideale locatie voor feesten en partijen waar compleet verzorgde feesten gegeven kunnen worden en met goed overleg valt er een hoop te regelen en voor meer informatie kunt u langskomen of de telefoon pakken 072-5642537.

Rust Wat beschikt ook over een zaal die afgescheiden kan worden en een aparte ingang met garderobe dus dan is u feest ook echt u feest.

Rust Wat heeft ook een aparte rokers ruimte met compleet vernieuwde toiletten in het voor cafe. Voetbal kijken gebeurt op groot scherm en op een tv van 1.30 mtr breed en voor de mensen met lekkere trek. Verder kunt u lekker biljarten op de uitstekend onderhouden biljarts en lekker darten in de darthoek is er altijd een balletje gehakt of tosti en een lekker uitsmijtertje en het hele jaar door snert.

Rust Wat heeft doordeweeks veel biljart verenigingen en op donderdag zit er een dartclub die tevens word gesponsord door Rust Wat. Rust Wat is tevens ook kroon sponsor van S.V. Vrone Kortom Cafe Rust Wat is een no nonsens cafe waar geldt, doen maar normaal dan doe je gek genoeg. Tot gauw in Rust Wat.

Foto's van Café Rust Wat

Café Rust Wat image 1
Café Rust Wat image 2
Café Rust Wat image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Café Rust Wat. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map