Half bewolkt26.3 ℃

Colour Me Beautiful BeNeLux in Heiloo

Colour Me Beautiful Benelux

EEN KLEURRIJK AANBOD

Dit jaar viert Colour me Beautiful het 35e jaar. Colour Me Beautiful is ontwikkeld tot een organisatie die vrouwen en mannen over de hele wereld het geschenk van vertrouwen door kleuren, stijl en make-up advies zal blijven geven. De Colour Me Beautiful gecertificeerde adviseurs weten het advies door kennis en kunde te onderbouwen.

In dit opzicht zal er niets veranderen, omdat onze soms levens veranderende services wereldwijd beschikbaar blijven.

EEN NIEUWE MANIER OM COSMETICA VOOR TE SCHRIJVEN

Er is inmiddels een fantastisch kleurrijk aanbod waarmee de wereldwijde organisatie Colour Me Beautiful dit jaar vanaf april operationeel is begonnen en dit zelfde kleurrijke aanbod wordt nu in Nederland geboden.

DE NIEUWE COLOURMEBEAUTIFUL@HOME BUSINESS

Dit is echt een geweldige zakelijke mogelijkheid voor iedereen die van make-up houdt en van het concept Colour Me Beautiful.

HOE WERKT HET?

We hebben een nieuw Colour Me Beautiful make-up party programma van 90 minuten ontwikkeld. Het is eenvoudig, gemakkelijk te volgen en nog belangrijker, dupliceerbaar. Dat betekent dat je naast de make-up party ook verkoop gaat genereren, je kunt mensen uitnodigen lid te worden van jouw team. Je kunt dan een commissie verdienen op basis van de verkopen die zij genereren en van hun teamleden. Denk aan bijvoorbeeld Avon, Tupperware, Herbal Life.

Stel je voor dat je met je familie, vrienden en collega’s kunt werken. Dat je de mogelijkheid hebt een inkomen te ontwikkelen en een onderneming kan laten opbouwen door vrouwen en mannen hun meest flatterende cosmetische tinten te laten zien en andere mensen te helpen geld te verdienen?

JOUW BEDRIJF IN EEN PRACHTIGE COLOUR ME BEAUTIFUL AT HOME PAARSE TAS!

De prachtige paarse tas bevat zes tonal panels voor een gratis kleurduiding ( dit zijn kleurkragen om het kleurtype van een klant te bepalen), meer dan 400 Euro aan cosmetica, een make-up tips-dvd, prijslijsten en zakelijke brochures. De Colour Me Beautiful cosmetica is dierproefvrij, loodvrij, vrij van parabenen, veilig zonder asbest, zonder parfum, dermatologisch getest, geschikt voor degene die de voorkeur geeft aan de veganistische levensstijl, op basis van mineralen, bevat avocado en tarwekiemolie, Aloë Vera en heeft een duurzaam karakter met de navulbare Colour box.

Afgezien van deze prachtige paarse tas en het is echt een Colour Me Beautiful beauty, zijn de registratiekosten van 129 Engelse Pond omgerekend ongeveer 155 Euro, ook inclusief je eigen gehoste website, volledige gratis training, een Nederlandstalig manual en een handleiding om je op weg te helpen. AUTHENTIEK EN UNIEK

Het authentieke unieke van dit Colour Me Beautiful at home concept is dat vrouwen en mannen door middel van gratis kleurduiding geadviseerd kunnen worden wat de beste make-up tinten zijn die passen bij de persoonlijke unieke uitstraling om te voorkomen dat er onnodig geld wordt uitgegeven aan cosmetica die nooit meer gebruikt wordt. Last but not least: je kunt het concept naar eigen mogelijkheden inrichten en toepassen. Bijvoorbeeld als hobby, naast je vaste of deeltijd baan of de kans er jouw eigen business van te maken. Ook wanneer je tijdelijk geen baan hebt of op zoek bent naar werk. De gelegenheid doet zich voor dat je met dit Colour Me Beautiful at home concept de mogelijkheid hebt de draad weer op te kunnen pakken. Als jij, je vrienden, familie of collega interesse hebben om meer over deze ongelooflijke kans te weten te komen of als je iemand kent met een passie voor make-up: nodig ik je uit een bericht te sturen naar: info@sandrabolten.nl om meer informatie in te kunnen winnen.

Wanneer je het prettiger vindt telefonisch contact op te nemen, bel dan naar het mobiele nummer van Sandra Bolten: 06 13 2424 14. Mocht er op dat moment geen gelegenheid zijn je te woord te kunnen staan, spreek dan gerust de voice mail in. Er wordt snel contact met jou opgenomen

Foto's van Colour Me Beautiful BeNeLux

Colour Me Beautiful BeNeLux image 1
Colour Me Beautiful BeNeLux image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Het Brugstuk 39
1851 WD  Heiloo
Mobiel
06-13248414
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Colour Me Beautiful BeNeLux. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map