Bewolkt15.1 ℃

Healing Waterland in Purmerend

Bezoekadres:

Healing Waterland

Doncanstraat 36
1447PK Purmerend
085-8884828
06-41496480
info@healingwaterland.nl
http://www.healingwaterland.nl

Healing Waterland voor natuurgeneeskunde in Purmerend

Welkom bij Healing Waterland, hét adres voor natuurgeneeskunde in Purmerend. Bij mij, Ron Bakker, kun je terecht voor een snelle en doeltreffende manier om jouw welzijn te verbeteren op een gezonde en natuurlijke wijze. Hierbij maak ik gebruik van diverse methoden die vast en zeker ook uitkomst voor jou kunnen bieden. Zorg dat je energetisch in balans bent!

Natuurgeneeskunde brengt balans
Door middel van natuurgeneeskunde maak ik spoedig een einde aan jouw lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Deze alternatieve geneeskunde richt zich op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn. Als gediplomeerd Natuurgeneeskundig Therapeut maak ik gebruik van Touch of Matrix ,Regenesis, Soul Body Fusion® , homeopathie, fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde. Zo kan ik je natuurlijke zorg op maat aanbieden!

Uit ervaring blijkt dat er vaak maar 5 behandelingen van deze natuurgeneeskunde nodig zijn om de problemen aan te pakken.

Praktische informatie
Wanneer je contact met mij opneemt, plannen we direct 3 behandelingen in bij mijn natuurgeneeskundepraktijk in Purmerend. Het eerste consult bestaat uit een vraaggesprek, een analyse van de lichaamshouding en een behandeling. Je ontvangt hierop 50% korting zodat je slechts € 30,00 (inclusief BTW) betaald! Hierna gaan we dieper in op jouw persoonlijke behandelplan, inclusief voedings- en leefstijladvies. De natuurgeneeskundige therapie bedraagt € 60,00 per behandeling (inclusief BTW) en duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Je mag alles behalve je schoenen aanhouden gedurende de therapie. Verandert er na een week na de behandeling niets? Dan kun je de vervolgafspraken voor de energetische therapie kosteloos annuleren.

Geïnteresseerd in de natuurgeneeskunde van Healing Waterland? Bel dan naar 085-8884828 en ik vertel je graag meer over mijn alternatieve geneeskunde. Samen zorgen we op een natuurlijke manier voor jouw lichaam.

Foto's van Healing Waterland

Healing Waterland image 1
Healing Waterland image 2
Healing Waterland image 3
Healing Waterland image 4
Healing Waterland image 5
Healing Waterland image 6
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Healing Waterland. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map