Half bewolkt11.1 ℃

Huidverzorgingsstudio Grada van Welzen in Alkmaar

Bezoekadres:

Huidverzorgingsstudio Grada van Welzen

Willem Hedastraat 159
1816KC Alkmaar
072-5621738
info@gradavanwelzen.nl
http://www.gradavanwelzen.nl
Specialisaties

Dermaroller
Wilt u echte huidverbetering? Dan is de Dermaroller een must. Rol je huid gezond is zowel letterlijk als figuurlijk een goede omschrijving voor deze behandeling. De Dermaroller Therapie is een effectieve behandeling op basis van microneedling. Deze techniek zet de huid aan tot celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Resultaat: een gladdere, jongere en gezondere huid.

De Dermaroller zelf is een roller met naaldjes, die minuscule gaatjes in de huid maken, we noemen dit microneedling. Dit zorgt voor de vorming van nieuwe collageenvezels.
Microneedling wordt daarom ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd.
Er worden mooie resultaten gehaald bij oa:
- Acné-littekens en atrofische littekens.
- Verouderde en zon beschadigde huid.
- Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté.
- Striae en striemen.
- Grove poriën.
De Dermaroller is in het bezit van CE goedkeuring
en heeft de ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I.
O2 Intraceuticals Zuurstofbehandelingen
Bij Huidverbetering is een Intraceuticals Behandeling een goede aanvulling.
Een Intraceuticals Behandeling is een ontspannende maar effectieve behandeling die zicht richt op fijne lijntjes, rimpeltjes, en die ook de algehele hydratatie van uw huid aanzienlijk verbetert.

Tijdens een Intraceuticals Behandeling wordt oa. gebruik gemaakt van zuurstof en een serum, om een direct en zichtbaar resultaat te bereiken: - Zuurstof onder lichte druk helpt bij het leveren van activerende werkstoffen (die helpen tegen het ouder worden van de huid) in de diepste huidlagen, en koelt en kalmeert de huid tegelijkertijd.

- Het serum bevat een hyaluronzuur en een krachtige combinatie van vitaminen en anti-oxidanten. Dit alles zorgt ervoor dat de huid verbeterd in stevigheid, zijn oude volume weer krijgt en beter gehydrateerd is. Tevens verminderen lijntjes en rimpeljes met als resultaat een jonger en stralend uiterlijk. Deze behandeling is ideaal voor bruiden.

Het beste is dan om de eerste behandeling te ondergaan 1 week voor het huwelijk, en de 2e behandeling de dag voor de trouwdag zelf. Behandelingen kunnen zowel los of in kuur verband.

Nieuw..... zijn de Boosters met Vitamine C, Vitamine A, Collageen en een speciale Anti-Oxydant Booster.
iClear Lichttherapie bij Acné

iClear lichttherapie is een zeer intensieve lichtkuur van 10 behandelingen voor een huid met ernstige ontstekingen, puisten en of puistjes. Acné dus. De behandeling bestaat uit reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen en een 30 min. durende lichttherapie. Het licht is een UV-licht met een blauw-violette kleur, welke een bacterie-dodende werking heeft op de p.a. baterie. De p.a. bacterie die de Acné instand houdt wordt hierdoor gedood, je ziet al na enkele weken een duidelijke verbetering in de huid optreden, deze wordt minder rood, minder ontstekingen, ontstekingen worden minder groot, de huid ziet er over het algemeen een stuk rustiger uit.

De kuur zelf duurt 10 weken waarvan in de 1e 4 weken al 8 behandelingen plaats vinden.
Misschien is het wel leuk om te weten, in 2002 hadden wij de primeur in Nederland en Europa met de iClear.
Body Sugaring (ontharen met suiker)
Body Sugaring is ..............een suiker zoet succes.

Wat is Body Sugaring?
Body Sugaring is een al eeuwenoude methode om haren te verwijderen. Dit is een minder pijnlijk alternatief voor ontharen dan harsen. Beide methodes verwijderen de haren met de haarwortel en zorgt ervoor dat u een aantal weken geen overbeharing heeft. Er zijn verder diverse verschillen in gebruik; hars is bijv. warm en suiker is koud. Hars wordt tegen de haargroeirichting verwijderd en suiker wordt juist met de haargroeirichting mee verwijderd. En zo zijn er nog meer verschillen. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Het Body Sugaring is zowel voor het gezicht als lichaam. Doordat de haren worden verwijderd in de natuurlijke haargroei richting breken ze niet af. Uiteindelijk zal bij regelmatig ontharen met Body Sugaring/Suikerpasta dit leiden tot een sterke haargroei vermindering en soms zelfs tot een definitieve ontharing. Ook zeer dunne haartjes kunnen worden behandeld. Echter de haren moeten om verwijderd te kunnen worden een lengte hebben van min. 0,5 cm. Al sinds de introductie van het ontharen met suiker in 2004 Nederland doe ik met suiker ontharen, vele collega's zijn mij hierin al gevolgd en vele klanten van mij willen niets anders meer dan ontharen met suiker. Dit geeft wel het succes aan van Body Sugaring. Body Sugaring is voor vrijwel iedereen geschikt, zelfs een zwangerschap is ook geen belemmering voor ontharen met suiker.

MicroSkinPolish (MSP)

Bij huidverbetering is de MicroSkinPolish een must. Dit is een revolutionaire 3-in-1-methode met een zichtbare verbetering van de huid als eindresultaat.

De MicroSkinPolish bestaat uit 3 krachtige, veilige technologieën in 1 behandeling.
Een totale behandeling met een MicroSkinPolsh duurt 60 min. die bestaat uit:
1. Reinigen d.m.v. een micro-dermabrasie deze haalt een laagje met dode huidcellen weg. Hierdoor wordt de
productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en worden jonge en frisse cellen zichtbaar.
2. Activeren en opvullen d.m.v. de Low Level Laser Therapy (LLLT) wordt ook wel Koud Laser genoemd, dit omdat er geen warmte
vrijkomt, dus geen kans op verbranding van een huid, dus veilig.
Tijdens deze fase gebruiken wij Hyaluronzuur om uw huid optimaal te herstellen.
Hierdoor herstelt het volume en elasticiteit van de huid. De huid verbetert zienderogen en voelt steviger en gelift aan.
3. Voeden en beschermen d.m.v. de Polisher, hierbij wordt tevens een Polishing serum gebruikt, die de huid voorziet van zeer actieve werkstoffen als vitaminen, anti-oxydanten, een SPF en een zeer speciale olie.

Met de Posisher worden deze werkstoffen de huid ingemasseerd, deze massage geeft een verwarmend effect en is de finishing touch van de behandeling.Met als resultaat dat u de Huidverzorgingsstudio met een gladde en stralende huid verlaat.

Een MSP behandeling is zowel los als in kuur mogelijk.

iCurl Wimperpermanent

Droom jij ook van natuurlijk gekrulde wimpers? Dan is iCurl de methode waarnaar je op zoek bent. iCurl is een baanbrekende techniek die de eigen natuurlijke wimpers langer doet lijken zonder gebruik van wimperverlenging. De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift voor een nog mooiere oogopslag. In 30 minuten zijn je wimpers gekruld en hoef je wekenlang geen krultang meer te gebruiken.

Tip: Indien je je wimpers ook wilt laten verven doe dit dan ongeveer een week van te voren. Het is net als bij de kapper dat verven en permanenten tegelijk niet echt bevorderlijk zijn voor de conditie van je wimpers. En om de gekrulde wimpers zolang mogelijk te behouden kun je deze thuis nog verzorgen met de Dream Lash Multi-Active Lash Serum.

Verwijderen wratjes, steelwratjes / Fibromen
Steelwratjes zijn kleine wratjes op een soort van steeltje.
Deze goedaardige wratjes kunnen wij voor U verwijderen, net als waterwratjes en andere kleine wratjes.
Wratten zijn een virus, die goed te bestrijden is.
En heel belangrijk om te weten; ze zijn besmettelijk dus... weg = weg.

De behandeltijd is maximaal 15 of 30 minuten.
Dit heeft te maken met hoeveel het er zijn.
Couperose behandeling
Bij een couperose behandeling verwijderen we de rode adertjes in het gezicht.
Na de behandeling ziet U huid er iets roder uit, maar dit verdwijnt binnen enkele dagen.
Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig.

Couperose verwijderen doen wij in behandelingen van 15 of 30 minuten.

Huidanalyse

In de salon is een HUIDANALYSE APPARAAT die zeer uitgebreid uw huid analyseerd. Wij kunnen hiermee o.a. uw PH-gehalte, hydratatie, de talg van uw huid, elasticiteit van de huid, melanine (pigment) in de huid (ideaal bij zonadvies), rimpels en pigmentstoringen meten. Heel wat dus, en na afloop van deze metingen krijgt u een uitgebreid verslag mee dat u thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Het hierbij geleverde verzorgingsadvies is geheel op uw huid afgestemd. De kosten voor een professioneel en persoonlijke huidanalyse zijn € 25,- . Bij aankoop van 2 prod. uit het advies worden de kosten van de huidanalyse in mindering gebracht. Dus is de analyse gratis.. Bel gerust voor een analyse op afspraak, ik neem dan alle tijd voor u.
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Huidverzorgingsstudio Grada van Welzen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map