Bewolkt14.1 ℃

Hurts Design in Alkmaar

Bezoekadres:

Hurts Design

Otterkoog 101C
1822BX Alkmaar
06-53930455
info@hurts-design.nl
http://www.hurts-design.nl/
Wie zijn Hurts Design?

Hurts Design is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van inrichting en interieurstyling. Zowel particulieren als bedrijven kunnen al meer dan 25 jaar bij ons terecht voor een inrichtingsontwerp en stylingadvies.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen zich in een mooie omgeving beter voelen en daardoor beter functioneren en presteren. Wij vinden het dan ook een uitdaging om een ontwerp te maken dat bij u past en tevens een goede kwaliteits / prijsverhouding heeft. Wij vinden een sprekend interieur niet genoeg, het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Niet meer, maar ook niet minder.

Wat doet Hurts Design?

Hurts Design maakt inrichtingsontwerpen en geeft interieuradviezen aan particulieren en bedrijven. Uw ideëen en wensen worden door ons vertaald naar een harmonieus, functioneel en persoonlijk interieur. Na uw instemming met het ontwerp installeren wij uw interieur voor u. Als er tevens verbouwd moet worden kunnen wij ook alle denkbare bouwkundige ondersteuning verzorgen en desgewenst de complete supervisie (verbouwen inrichten) verzorgen.

Heeft u verbouwingsplannen en heeft u (te) weinig tijd? Wilt u uw huidige interieur veranderen zonder nodeloos ingrijpend breekwerk, maar weet u niet precies hoe? Heeft u net een woning gekocht, en vraagt u zich af hoe u die gaat inrichten? Of heeft u uw huis te koop staan en wil de verkoop niet vlotten?

Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hurts Design. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map