Geheel bewolkt16.2 ℃

MH Timmerwerk in Alkmaar

Bezoekadres:

MH Timmerwerk

Julianastraat 36
1814EB Alkmaar
06-11045960
info@mhtimmerwerk.nl
http://www.mhtimmerwerk.nl
Renovatie
Renovatie is het moderniseren/herstellen van woningen om een betere bewoonbaarheid te creëren. Dit kan gaan om het volledig verbouwen van uw woning of bedrijfspand, badkamer, keuken, dakvernieuwing; gevelrenovatie; het vernieuwen van raamkozijnen, etc.
Wij hebben op dit gebied een ruime kennis en jarenlange ervaring en werken nauw samen met een groot aantal specialisten op verschillende gebieden waardoor de uitvoering van de verbouwing snel en goed verloopt. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt met u een stappenplan doorgenomen om het proces zo inzichtelijk mogelijk te maken en de overlast tot een minimum te beperken.

Dakkapellen
De eenvoudigste manier om ruimte te winnen, is het plaatsen van een dakkapel. Het vereist weinig bouwkundige aanpassingen en er is tegenwoordig vaak geen vergunning meer nodig. Vooraf komen we bij u op locatie alles inmeten en in onze werkplaats bereiden we alles zoveel mogelijk voor zodat de plaatsing snel en soepel verloopt.

Het voordeel van een op maat gemaakte dakkapel is dat deze precies passend bij uw huis is. Op een monumentaal pand wilt u bijvoorbeeld de sierlijsten laten terugkomen. Wij zorgen daarvoor. Uiteraard kunnen wij de binnenkant ook naar uw wens afwerken.Aanbouw
Heeft u behoefte aan extra vierkante meters? Opslagruimte of woongenot? Wordt het een aanbouw of een stukje nieuwbouw? Heeft u zelf al plannen of wilt u met ons om de tafel om te kijken wat er allemaal mogelijk is? Wij hebben ruime ervaring met dergelijke projecten en zijn ook graag uw bouwkundige partner die met kennis van zaken uw droom tot werkelijkheid maakt.

Interieur en maatwerk
Ook interieurvraagstukken kunnen wij voor u oplossen. Of het nu gaat om het afwerken van een lichtpunt, het aanbrengen van lambrisering, het afwerken van een nis of maatwerk kasten, wij maken het geheel naar uw wens
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over MH Timmerwerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map