Lichte regen4.9 ℃

Schoonmaak & Gevelreinigingsbedrijf Beentjes V.O.F. in Alkmaar

Bezoekadres:

Schoonmaak & Gevelreinigingsbedrijf Beentjes V.O.F.

Hazenkoog 37D
1822BS Alkmaar
072-5628480
info@beentjesvof.nl
http://www.beentjesvof.nl
Wij maken gebouwen schoon, van binnen en van buiten en van beneden tot boven. Dagelijks of periodiek, maar ook eenmalig! En altijd met een vast team, waardoor duurzame relaties ontstaan. Met mensen die hun vak verstaan en openstaan voor uw specifieke eisen en wensen. Wij steken de handen uit de mouwen. Ook de directie gaat op pad! En dat voelt solidair!

Al vanaf 1975 hebben we een aparte divisie die zich richt op glas- en gevelreiniging: van kleine ruitjes tot grote glaspartijen. Ook hethoutwerk wordt altijd afgenomen.

Voor het reinigen van gevels is een zeer speciale methode uitgedacht. En dat levert zichtbaar resultaat op!
Wij behandelen elke soort gevel: van baksteen tot kunststof en ……. met graffiti maken wij korte metten.
We maken uw gevel weer als nieuw door oude voegen uit te hakken en nieuwe aan te brengen. U kunt kiezen voor een platte, een volle of een snijvoeg. En dat in de door u gewenste kleur.

Wij zijn zuinig op uw schilderwerk en beschermen dat met afplakfolie en tape. Onze vakmensen voorkomen daarmee allerlei beschadigingen.

Als u na de bouwoplevering van uw nieuwe woning geen energie en/of tijd hebt voor een grondige schoonmaak, kunnen wij die klus voor u klaren. U kunt zich dan volledig richten op de inrichting! Dat doen we voor particulieren, maar ook voor instanties ontruimen en reinigen we woningen wanneer oude bewoners plaatsmaken voor nieuwe.

Wij reinigen uw tapijt: vooral verzorgingstehuizen doen hiervoor regelmatig een beroep op ons. Dat doen we volgens de diep-extractiemethode en we beschikken over de juiste apparatuur om grote oppervlakken in korte tijd te reinigen, zodat u weer snel op de werkplek terecht kunt.

In veel woningen, kinderdagverblijven en gemeentelijke instanties kiest men voor linoleum, want dat is duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Een regelmatig op te brengen vloerwaslaag beschermt dit materiaal en zorgt voor het behoud van de glans. Wij kunnen d.m.v. de hi-speed-methode deze vloeren periodiek behandelen zonder dat het pand gesloten hoeft te worden: uw werk kan gewoon doorgaan!

Vandalisme komt helaas dagelijks voor en vormt een probleem voor particulieren, instanties en overheid. Wij verwijderen alle soorten graffiti, op welke ondergrond dan ook! Als u bang bent voor herhaling, kunt u anti-graffiticoating aanbrengen: dan is de graffiti eenvoudig zelf – onder lage druk – te verwijderen. De witte coating trekt in de steen en wordt vervolgens kleurloos. Het glanst niet en stoot graffitiverf af, waardoor het eenvoudig kan worden afgespoten. Kostenbesparend dus!

Maar wij doen natuurlijk nog veel meer!

Bent u op zoek naar een goed advies, naar kwaliteit en een bedrijf dat zijn afspraken nakomt? Dan heeft u het nu gevonden!

Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Schoonmaak & Gevelreinigingsbedrijf Beentjes V.O.F.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map