Onbewolkt19.7 ℃

De Beautybar in Purmerend

De Beautybar

Droom jij ervan om géén last meer te hebben van ongewenst haargroei?

Stop dreaming, start doing!

De Beautybar is gespecialiseerd in het definitief verwijderen van ongewenst haargroei d.m.v. één van de allernieuwste en snelste super hair removal techniek in deze branche, een ontharingsapparaat waarvan de behandelingen vele malen effectiever zijn dan welk ontharingsapparaat dan ook.

De Diode ICE Laser Triplewave is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, na gemiddeld 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot 90%.

De laser van dit apparaat bevat een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onderin het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels en that's where the magic happens!

Door de selectieve verhitting worden de haarzakjes op een verantwoorde manier beschadigd, sterven af en worden door het lichaam zelf opgeruimd.

Tevens bevat de Diode ICE Laserkop een uniek koelsysteem die tijdens de behandeling koelt tot -12° wat de behandeling zelf vrijwel pijnloos en dus een stuk aangenamer maakt.

Waar andere laser-ontharingsapparaten alleen op 808nm golflengte werken, werkt de Diode ICE Laser Triplewave op maar liefst 3 golflengten:

Alexandriet 755nm, geeft geweldig resultaat in dunne beharing op een lichte tot zeer lichte huid.

Diode 808nm, is de snelste golflengte in het verwijderen van haar.

Yag 1064nm, is speciaal voor het ontharen van de donker en gebruinde huidtypes.

Door het gouden drietal aan golflengtes zijn wij dus in staat de beste resultaten te behalen met onze definitieve ontharingsbehandelingen voor ieder haar- en huidtype.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze behandeling neem dan eens een kijkje op onze website https://www.de-beautybar.nl en wie weet zien we elkaar snel in de salon.

Foto's van De Beautybar

De Beautybar image 1
De Beautybar image 2
De Beautybar image 3

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
B. Cocqgracht 56
1445 BZ  Purmerend
Mobiel
06-43795456
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Beautybar. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map