BENNEBROEK - De Bennebroekse sportvereniging “Blijft Steeds Moedig” (BSM) bestaat 100 jaar. Een bijzondere mijlpaal én een mooie gelegenheid om een aantal hardwerkende vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Burgemeester Elbert Roest reikte op dinsdag 23 mei om 19.00 uur 3 Koninklijke onderscheidingen uit tijdens de jubileumviering.


Wie zijn de gedecoreerden?

Paulus Cornelis Jozef Elstgeest (75), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Elstgeest is een bevlogen en betrokken vrijwilliger bij BSM. Naast de vele bestuursfuncties is hij al sinds de jaren 80 actief betrokken bij het wel en wee van de club. Hij zette de sponsoring op en stond aan de wieg van de huidige “Club van 100”. Momenteel houdt hij zich bezig met algemene klussen en met de coördinatie van de jeugdtrainingen.

Jacob van Kampen (75), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Van Kampen is een BSM-er in hart en nieren! Hij was 2 periodes bestuursvoorzitter bij voetbal en coördineert hij de bardiensten in de verenigingskantine. Hij is echt een aanjager en hakt waar nodig de ook moeilijkere knopen door.

Bernardus Antonius Selhorst (65), Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Selhorst vervult voor BSM een essentiële rol. Als betrokken vrijwilliger was hij 2 periodes secretaris van het voetbalbestuur. Tussen de bestuursperiodes door bekleedde hij meerdere functies, voornamelijk als kantinebeheerder.

Over BSM

De Bennebroekse sportvereniging “Blijft Steeds Moedig” (S.V. B.S.M.) is opgericht in 1923 als voetbalvereniging. In 1979 is de voetbalvereniging BSM opgegaan in een omnivereniging, waarin behalve voetbal ook plaats is voor honkbal, biljart, handbal, badminton en eventueel nog andere sporten. Momenteel telt BSM 2 afdelingen: voetbal en biljart.