BLOEMENDAAL - Mantelzorgers zijn van grote betekenis voor de samenleving. Door de coronacrisis komen nóg meer taken op de schouders van mantelzorgers terecht. De gemeente Bloemendaal waardeert de inzet van mantelzorgers enorm. Geef ook in de Week van de Mantelzorg van 9 tot 13 november mantelzorgers in uw omgeving wat extra aandacht.


Tandem Mantelzorg start met een inloopspreekuur voor mantelzorgers. Vanaf woensdag 11 november kunnen mantelzorgers met al hun vragen terecht bij het inloopspreekuur van Tandem bij Welzijn Bloemendaal. Het spreekuur is in de even weken op woensdag van 9.00-12.00 uur op de Kerklaan 6 in Bennebroek en in de oneven weken op vrijdag van 14.00-17.00 uur op de Bloemendaalseweg 125 in Bloemendaal. Tandem biedt daarnaast in de Week van de Mantelzorg een aantal workshops aan. Zie ook www.tandemmantelzorg.nl.

De Bloemenstroom, het Odensehuis en Vogelhart zetten hun mantelzorgers in deze week in het zonnetje. Kijk voor meer activiteiten bij Welzijn Bloemendaal www.welzijnbloemendaal.nl