Bewolkt25.1 ℃

Goldea Health - Lucinda Camera in Amsterdam-Duivendrecht

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf zet in op duurzaamheid en gezonde voeding. Door in de producten in Nederland te produceren draagt Goldea Health bij aan een zo duurzaam mogelijk productieproces. Op deze manier wil Goldea Health uitputting van de aarde – met als direct gevolg dat voeding minder voedingsstoffen bevat – tegengaan.

Voedingssupplementen

De voedingssupplementen van Goldea Health zijn 100 procent natuurlijk en vegan. Daarbij gebruikt Goldea Health, onder leiding van oprichter en ondernemer Lucinda Camera, geen synthetische producten, zoals kunstmatige glansmiddelen of antiklonteringsmiddelen. Door de productie van de voedingssupplementen in Nederland worden ook de recentste veiligheids- en kwaliteitseisen nageleefd.

Lucinda Camera en de natuurwetenschappers testen de recepturen uitgebreid alvorens ze op de markt te brengen. Door de jarenlange ervaring en het wereldwijde netwerk van Goldea Health is het bedrijf in staat de ingrediënten voor de supplementen te verwerken tot een bewezen formule.

Lucinda Camera en Goldea Health

Lucinda Camera studeerde in 2012 af aan de Rijksuniversiteit Groningen, in de opleiding Small Business and Entrepreuneurship. Nadat zij onder andere voor een distributeur van schoonheidsproducten werkte en een gezinsvriendelijke horecagelegenheid oprichtte, startte ze in 2022 Goldea Health.

Met Goldea Health zet Lucinda Camera een krachtige organisatie neer, waar vrouwen aan het roer staan. Met deze ‘women empowerment’ laat ze vrouwen hun kracht vinden en de beste versie van zichzelf zijn. Dat wil niet zeggen dat de voedingssupplementen enkel gericht zijn op vrouwen. Inmiddels beschikt Goldea Health over onder meer een sportlijn, een ‘healthy skin-lijn’ en een ‘total relax-lijn’, waar zowel mannen als vrouwen gebruik van kunnen maken en de producten zelfs naar eigen behoeften kunnen personaliseren.

Foto's van Goldea Health - Lucinda Camera

Goldea Health - Lucinda Camera image 1
Goldea Health - Lucinda Camera image 2
Goldea Health - Lucinda Camera image 3

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Joop Geesinkweg 901
1114 AB  Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon
020-262 33 36


Goldea Health is een aanbieder van biologische en exclusieve voedingssupplementen. Goldea Health brengt haar producten in samenwerking met natuurwetenschappers op de markt, in lijn met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken naar biologische voeding en supplementen.

Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Goldea Health - Lucinda Camera. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map