Bewolkt5.2 ℃

Het Noordermes B.V. in Amsterdam

Het Noordermes B.V.

Het Noordermes is de dochter onderneming van TopKip; een echt familiebedrijf met een team van 20 medewerkers die met liefde voor het vak werken aan uitstekende producten. Wij zijn de specialist in het leveren van kip. Dit varieert van standaard producten tot de meer exclusieve en ambachtelijke producten. Deze producten worden met zorg geselecteerd, waarbij wij niet afhankelijk zijn van één slachterij. Hierdoor leveren wij altijd een A-kwaliteit product en garanderen wij onze relaties continuïteit van ons bedrijf en onze producten.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een begrip in de kippenbranche. Wij staan garant voor een goede kwaliteit en service en dit allemaal tegen een prima prijsstelling. Naast een groot assortiment aan kippenvlees leveren wij ook een uitgebreid assortiment aan Wild. Ook voor gerookte en gegaarde producten bent u bij ons aan het juiste adres!

Foto's van Het Noordermes B.V.

Het Noordermes B.V. image 1
Het Noordermes B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Toetsenbordweg 46
1033 MZ  Amsterdam
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Het Noordermes B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map