Bewolkt25.1 ℃

Hut & Iz Schilderwerken in Alkmaar

Hut & Iz Schilderwerken

Hut & Iz is een professioneel schildersbedrijf in Alkmaar voor het onderhoud van uw vastgoed? Gediplomeerd vakmanschap en jarenlange ervaring met passie voor het vak garanderen een prachtig eindresultaat.


Onze waarden

Hut & Iz hechten veel waarde aan heldere communicatie, duidelijke afspraken en het nakomen daarvan. Mede omdat wij letterlijk bij u ‘over de vloer komen’ vinden wij het creëren van een vertrouwensband met u als klant belangrijk.


Even zo vanzelfsprekend is onze werkwijze. Wij laten onze werkplek schoon achter en trachten overlast door stof en andere bijkomende ongemakken tot een minimum te beperken.


Duurzaam en kwalitatief ondernemen

Wij werken alleen met duurzame producten en materialen van de beste kwaliteit waaronder moderne verven met minder oplossingsmiddelen. Onze inspanning is gericht op minimale belasting ten aanzien van milieu- en gezondheidsfactoren.


Onze diensten

Hut & Iz schilders bieden naast binnen- en buitenschilderwerk tal van andere diensten waaronder behangen, spuitwerk, decoratieve verftechnieken en kleuradvies. Meer hierover leest u op de pagina diensten.

Foto's van Hut & Iz Schilderwerken

Hut & Iz Schilderwerken image 1
Hut & Iz Schilderwerken image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Westerweg 30
1815 DE  Alkmaar
Mobiel
06 -21 628 696
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hut & Iz Schilderwerken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map