Lichte regen14.4 ℃

Kapsalon Ficarool in Akersloot

Kapsalon Ficarool

In 2007 opende ik, na ervaring op te hebben gedaan in diverse kapsalons, mijn eigen zaak: Kapsalon Ficarool. Eerst in Egmond-Binnen, maar vanaf September 2012 in Akersloot. Het is een kapsalon voor dames en heren, van heel jong, tot al wat ouder. Iedereen is welkom. U kunt bij mij terecht voor o.a. knippen, kleuren, permanenten of bijvoorbeeld een mooi opsteekkapsel voor een feestje. De basis voor een mooi kapsel is voor mij gezond haar. Ik werk daarom met professionele producten van hoogwaardige kwaliteit.

Naast mijn werk in de kapsalon ben ik mij gaan specialiseren in haarwerken/pruiken. Van een wereld van haar, kwam ik terecht in een wereld van geen haar en wat dat met mensen doet. Je haar is zó van invloed op je gevoel, ook als je ziek bent en je rot voelt. Juist dan! Het is mijn missie om ieder mens te kunnen laten stralen, of dit nu is met eigen haar, of een mooi haarwerk.

Kapsalon Ficarool is een éénmanszaak (éénvrouwszaak eigenlijk). Het is daarom het handigst om van tevoren telefonisch een afspraak te maken. (06-15370142) Dit, om wachttijden te voorkomen. Ik vind het belangrijk om aan elke klant volledige tijd en aandacht te kunnen besteden en een goede planning is dan een must.

Je haar verliezen is altijd ingrijpend. Of dit nu komt door chemo, alopecia, hormonale invloeden, of wat dan ook. Als ervaren kapster begrijp ik dit maar al te goed. Naast het werk in de kapsalon ben ik mij gaan specialiseren in haarwerken en ben gecertificeerd zorgpunt van LiVage haarwerken geworden.

LiVage is een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het door heel Nederland verlenen van professionele zorg aan vrouwen met tijdelijk, of langdurig haarverlies. Ons traject begint met een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan bij de klant thuis, of bij mij in de salon, uiteraard met volledige privacy. Vind iemand het fijn om een familielid, of vriendin mee te nemen, dan is dat natuurlijk goed en fijn. Samen met de klant zoek ik naar oplossingen. Er is ontzettend veel mogelijk. De haarwerken die wij leveren zijn allemaal van hoge kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Soms volstaat een haarstuk om dunner wordend haar weer mooi vol te doen lijken. Onze zorg stopt niet na de verkoop van een haarwerk, maar wij geven langdurige nazorg. Denk daarbij aan onderhoud en evt repairbehandeling van het haarwerk. Wij zijn SEMH gecertificeerd, dus de zorgverzekering vergoedt het maximale bedrag. U kunt mij bellen, whatsappen 0615370142 , of mailen info@kapsalonficarool.nl Adres: Hoogegeest 19 1921CG Akersloot

Foto's van Kapsalon Ficarool

Kapsalon Ficarool image 1
Kapsalon Ficarool image 2
Kapsalon Ficarool image 3
Kapsalon Ficarool image 4

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Hoogegeest 19
1921 CG  Akersloot
Mobiel
06-15370142
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kapsalon Ficarool. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map