Bewolkt6.0 ℃

KH Computers in Alkmaar

Bezoekadres:

KH Computers

Otterkoog 16-I
1822BW Alkmaar
072-2205736
info@khcomputers.nl
http://www.khcomputers.nl
Geachte klanten van KHComputers, Per 1 november 2016 zijn wij op een nieuwe locatie bereikbaar; Adres: Otterkoog 16 i, 1822 BW Alkmaar

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe werkplaats of wilt u langs komen voor een reparatie,

kunt u van te voren bellen met 072-2205763

Dan staat de koffie klaar.

KHComputers is een ervaren en service-gericht bedrijf waar de klant koning is.

Of u nu particulier bent of een bedrijf: U bent bij ons aan het juiste adres voor reparaties en aankopen van computers, telecommunicatie en randapparatuur. Daarnaast zijn wij uw partner voor het vakkundig inrichten van (wireless) netwerken en geavanceerde back-up systemen.

Met haar 15 jaar ervaring is KHComputers.nl in staat om de technisch ingewikkelde keuzes voor u als klant zo eenvoudig als mogelijk te houden. Ook ons assortiment is met grote zorg samengesteld zodat u alleen het aanbod met de juiste prijs/kwaliteitverhouding voorgelegd krijgt. Naar wens is alle maatwerk natuurlijk mogelijk.

KHComputers beschikt over een eigen reparatie dienst in Alkmaar, maar kan u met hetzelfde gemak op locatie van dienst zijn. Wij ontzorgen u ten aanzien van al uw ongemakken rond uw hardware en software, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.072-2205763
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over KH Computers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map