Onbewolkt19.7 ℃

Lease Fabriek B.V. in Alkmaar

Lease Fabriek is een onafhankelijk tussenpersoon in voornamelijk Financial lease. Wij werken hiervoor samen met praktisch alle banken en maatschappijen die financial lease aanbieden. Veelal kunt u hier als klant niet direct zelf terecht. Daarnaast kunnen wij als grote aanbrenger bij deze partijen voor u speciale tarieven realiseren en is de kans op acceptatie voor een financial lease dossier bijzonder groot via onze dienstverlening. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat er in Nederland geen intermediair of partij te vinden is waar de acceptatiekans groter is dan via onze bemiddeling!

Hoe dat komt? Lease Fabriek heeft inmiddels meer dan 13 jaar ervaring in de bemiddeling van financial lease. Wij kennen de partijen en de mensen bij deze maatschappijen als geen ander en brengen op jaarbasis enorm veel dossier aan bij al deze maatschappijen. Vanzelfsprekend zorgt dit alles ervoor dat wij binnen deze partijen wel wat inbreng hebben en speciale condities voor onze klanten kunnen verkrijgen! Mede daarom kunnen wij voor elke klant altij het beste en meest voordelige voorstel op zijn/haar situatie verkrijgen!

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Strooijonkerstraat 8
1812 PK  Alkmaar
Telefoon
072-5317839
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Lease Fabriek B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map