Bewolkt14.8 ℃

Loodgietersbedrijf Rob Houtkooper in Alkmaar

Bezoekadres:

Loodgietersbedrijf Rob Houtkooper

Charlotte de Bourbonstraat 8
1814JK Alkmaar
06-13938899
info@robhoutkooper.nl
http://www.robhoutkooper.nl/

Loodgietersbedrijf Rob Houtkooper

Ik ben Rob Houtkooper 44 jaar en geboren en getogen in Alkmaar. Het loodgietersvak vind ik een prachtig en veelzijdig vak. Met veel enthousiasme, passie maar vooral ook met veel plezier ben ik hier elke dag mee bezig.

Via de LTS installatie techniek en daarna de MTS installatie techniek ben ik in 1996 bij het loodgietersbedrijf van mijn ouders gaan werken.

Ik ben op 15 jarige leeftijd als vakantiehulp begonnen en ben mijzelf blijven ontwikkelen op alle mogelijke gebieden van het installatie vak.

Door kennis in de praktijk te combineren met het blijven volgen van diverse extra studies heb ik kunnen uitgroeien tot een allround vakman.

Voor mij zijn het verzorgd en netjes werken het uitgangspunt bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Eerlijk en duidelijk advies geven aan mijn klanten staan bij mij hoog in het vaandel.

Foto's van Loodgietersbedrijf Rob Houtkooper

Loodgietersbedrijf Rob Houtkooper image 1
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Loodgietersbedrijf Rob Houtkooper. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map