Onbewolkt17.7 ℃

Maatschap Nool cs in Alkmaar

Maatschap Nool cs


Op een steenworp afstand van de wereldberoemde kaasmarkt, is het grootste regionale prostitutiecentrum boven het Noordzeekanaal geconcentreerd. Tussen de Dijk, met een parkeergarage voor 350 auto's, en de Appelsteeg met het beroemde Huis met de Kogel (Alkmaars beleg in 1573) loopt het straatje, waar sinds 1970 het oudste beroep wordt uitgeoefend.

Op de Achterdam worden 69 ramen verhuurd aan vrouwen boven de 21 jaar. De Alkmaarse Achterdam is niet voor niets de bekendste prostitutiestraat in Nederland. Reden is o.a het Europese pilotproject: een voorbeeldfunctie dus. Hieruit komt voort, dat de verhuurders van de 69 ramen en de gemeentelijke autoriteiten er alles aan doen om de veiligheid en sociale sfeer te bevorderen. Er is een eigen bewakingsdienst en, onderhouds- en schoonmaakdiensten.

Voorop staat dat de verhuurders van de ramen geen financieel belangen hebben bij de inkomsten van de prostituees. In samenspraak met de gemeentelijke overheid en politie wordt er alles aan gedaan om vrouwenhandel en andere ongewenste activiteiten te voorkomen. Een strikte navolging en controle op de vereiste identiteitspapieren is daarom een must. In goed overleg wordt dagelijks, dag en nacht, gewerkt aan de veiligheid voor de vrouwen en bezoekers op de Achterdam. U bent welkom. - See more at: http://achterdam.nl/nl/informatie/#sthash.67oysArI.dpuf

Foto's van Maatschap Nool cs

Maatschap Nool cs image 1
Maatschap Nool cs image 2
Maatschap Nool cs image 3

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Dijk 5
1811 MB  Alkmaar
Telefoon
072-5150629
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Maatschap Nool cs. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map