Onbewolkt19.7 ℃

Marcella van Altena in Hoofddorp

Danscentrum Marcella van Altena

In 1974 is Lies van Altena gestart met de dansschool aan de Prins Bernhardstraat in Hoofddorp. Na een zeer succesvolle tijd heeft Marcella de dansschool overgenomen in 1990 en is de dansschool uitgegroeid tot wat het nu is met inmiddels veel cursisten waarvan al weer kinderen en zelfs kleinkinderen op de dansvloer staan. In de loop van de jaren is het lespakket flink uitgebreid met alle nieuwe trends tot aan een mooie selectie opleiding voor dansers die graag verder zouden willen in het dansvak. Marcella van Altena staat garant voor kwaliteit op elk niveau.

Danscentrum Marcella van Altena uit Hoofddorp heeft grote bekendheid, niet alleen in deze regio, maar zeker ook landelijk en internationaal. Het danscentrum verzorgt lessen in veel verschillende dansstijlen en heeft de mogelijkheid voor feesten & partijen.

Foto's van Marcella van Altena

Marcella van Altena image 1
Marcella van Altena image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Prins Bernhardstraat 1
2131 XJ  Hoofddorp
Telefoon
023-5613527
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Nicolette van Beek
10-09-2019

Review:
Wij zijn zo blij dat we bij deze dansschool terecht zijn gekomen. Waar mijn dochter bij andere dansscholen kinderachtige dansjes kreeg hebben ze hier hele hippe stoere dansen en helemaal met de tijd mee wat de kinderen van nu willen. En ze heeft hier mogelijkheden om te groeien als ze ooit verder zou willen met dansen. Wat als ouders heel prettig is dat je altijd heel snel antwoord krijgt op al je mail.

Geef je beoordeling over Marcella van Altena. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map