Bewolkt7.6 ℃

't Moddervrouwtje in Alkmaar

Bezoekadres:

't Moddervrouwtje

Stationsweg 14
1815CC Alkmaar
072-5203013
info@moddervrouwtje.nl
http://www.moddervrouwtje.nl
Op 1 september 1993 opende broodjeszaak 't Moddervrouwtje haar deuren. Inmiddels 20 jaar gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar en een begrip bij menigeen die van de lekkerste belegde broodjes houdt!

Al onze producten zijn biologisch en worden vers voor u bereid!

Ontbijt- & Cateringservice
Of u nu een ontbijtje of een catering wilt bij 't Moddervrouwtje bent u op het juiste adres. Van ma t/m za vanaf 9 uur bezorgen wij in en rond Alkmaar.

Interesse?
Neem dan snel een kijkje op onze website. U kunt direct uw keuze maken en per e-mail of telefonisch bestellen. Ook voor een speciaal verzoek draaien wij ons hand niet om dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kom eens langs bij 't Moddervrouwtje
Naast onze bestelservice hebben we nu een gezellig restaurant gedeelte in onze overdekte patio gerealiseerd. Waar u op ma t/m vrij van 9 - 18 uur en za van 9 - 17 uur van harte welkom bent voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, een lekker belegd broodje voor de lunch of een hapje en drankje in de middag ter afsluiting van een dagje shoppen. Vanaf het centraal station Alkmaar rechts en u bent binnen enkele minuten lopen bij 't Moddervrouwtje.

Tot ziens bij ‘t Moddervrouwtje!

Foto's van 't Moddervrouwtje

't Moddervrouwtje image 1
't Moddervrouwtje image 2
't Moddervrouwtje image 3
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over 't Moddervrouwtje. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map