Half bewolkt26.3 ℃

PEX Real Estate – Joshua Camera in Amsterdam

PEX Real Estate – Joshua Camera


PEX Real Estate ontwikkelt en beheert overwegend residentieel vastgoed, maar in mindere mate ook winkels, kantoren en overige bedrijfsruimten. Dat deed het sinds de oprichting door Joshua Camera, tevens directeur van PEX, aanvankelijk uitsluitend in Noord-Nederland. De laatste jaren hebben Camera en PEX daarentegen ook voet aan de grond gekregen in Assen en Amsterdam. In Amsterdam is sindsdien ook het hoofdkantoor gevestigd.

In hun projecten focussen PEX Real Estate en Joshua Camera op de realisatie van duurzaam vastgoed op A-locaties, locaties waarop in de sector juist minder oog voor duurzaamheid is. Vanwege de gegarandeerde vraag naar woonruimte in de binnensteden zijn kwaliteit en duurzaamheid voor veel andere ontwikkelaars immers geen prioriteit. PEX en Camera maken echter bewust de keuze om verduurzaming van de woningvoorraad boven het behalen van rendement te stellen.

Dat betekent dat PEX Real Estate en Joshua Camera in hun ontwikkelingsprojecten onder meer materialen gebruiken die maar weinig aan slijtage onderhevig zijn. Daarnaast passen zij verduurzamingsmaatregelen toe, waar dat mogelijk is. Daar hebben huurder, verhuurder en klimaat profijt van. PEX en Camera weten hun bijzondere projecten bovendien naadloos in de omgeving te integreren en op de omliggende bebouwing aan te sluiten.

Foto's van PEX Real Estate – Joshua Camera

PEX Real Estate – Joshua Camera image 1
PEX Real Estate – Joshua Camera image 2
PEX Real Estate – Joshua Camera image 3

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Stadionweg 22011
1077 TE  Amsterdam

PEX Real Estate is een Nederlandse vastgoedbeheer- en vastgoedontwikkelingsmaatschappij, actief in de binnenlandse en voornamelijk binnenstedelijke markt. Oprichter, eigenaar en directeur van de onderneming is Joshua Camera. Hij startte PEX na eerder onder meer een keten van ijssalons en een ijsgroothandel te hebben opgezet. Zijn gehele carrière lang investeerde Camera al in toenemende mate in vastgoed en in 2017 maakte hij de stap van zijdelingse betrokkenheid bij de vastgoedbranche naar volledige toelegging op deze sector.Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over PEX Real Estate – Joshua Camera. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map