Half bewolkt26.3 ℃

Pierewaai Coaching in Alkmaar

Pierewaai Coaching

Dagboek schrijven is al bijna 10 jaar mijn passie. Soms is het schrijven over dagelijkse beslommeringen maar het kan ook creatief, autobiografisch en reflectief schrijven zijn.

De basis is de aanpak van Julia Cameron uit Amerika. Als je schrijft, moet je dat zo snel mogelijk doen en als de stroom stopt, herhaal je het laatste woord of de laatste zin totdat er weer inspiratie ontstaat. En bepaal vooraf hoeveel tijd, of bladzijden je gaat schrijven, bv 5 minuten of een A4tje vol.

Op die manier wordt er een diepere laag van jezelf aangeboord en komt je innerlijke wijsheid naar voren. Het gaat erom vanuit je hart te schrijven zodat je hoofd minder bepalend wordt.

Ik maak gebruik van:
de Ratio Emotieve Training (RET) van Albert Ellis uit Amerika. Een gebeurtenis is niet bepalend voor wat je voelt maar de gedachten over een gebeurtenis die je emoties beïnvloeden de Antroposofie van Rudolf Steiner met de elementen aarde, water, lucht, vuur en hout om de levensloop te bekijken de Benedictijnse kloosterregels die een verdieping in het dagelijkse leven betekenen. Zoals Lectio divina, zelfde tekst vaker lezen, Obedientia, aandachtig luisteren of Conversio Morum, proces om levenshouding te verbeteren Ik geef schrijfcursussen tijdens de adventtijd voor Kerstmis en in de vastentijd voor Pasen.

Daarnaast begeleid ik mensen met het schrijven van hun levensverhaal.

Tot slot werk ik als docent Pedagogiek, onderwijsontwikkelaar en vertrouwenspersoon op het Horizon College te Alkmaar en voor de Stichting Consortium Beroepsonderwijs te Amersfoort.

Het schrijven heeft mij geleerd echt te leven in aandacht en het is mijn passie dat anderen ook te leren.

Matty Toorenburg

Foto's van Pierewaai Coaching

Pierewaai Coaching image 1
Pierewaai Coaching image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Comansstraat 43
1814 HR  Alkmaar
Mobiel
06-15941214
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Pierewaai Coaching. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map