Onbewolkt17.7 ℃

Racesquare Circuit Zandvoort B.V. in Zandvoort

Racesquare Circuit Zandvoort B.V.


Formule 1 race experience Circuit Zandvoort

Racesquare Circuit Zandvoort is, zoals de naam al zegt, gelegen op Circuit Zandvoort. Je kijkt bij Racesquare uit op de pitstraat en het rechte stuk bij start-finish van onze nederlandse trots: circuit Zandvoort. Deze unieke ligging maakt een bezoek aan Racesquare Circuit Zandvoort extra bijzonder!

Bij Racesquare maken we gebruik van speciaal ontworpen high end simulatoren. De simulatoren zijn zo samengesteld om de F1 Experience zo realistisch mogelijk over te brengen.

Kom je alleen of met een groep racen? Bij Racesquare is plek voor iedere racefan! Reserveer één stoel, meerdere of reserveer een hele grid en maak gebruik van je eigen race square!

Op eigen niveau

Er wordt ieders niveau rekening gehouden bij Racesquare Circuit Zandvoort. Afhankelijk van het niveau van de groep kun je kiezen voor soft, medium en hard races. soft races zijn voor beginners, medium races voor de coureurs die bekend zijn met simulatie races en hard races zijn voor de volleerde toppers. De races verschillen in niveau maar ook in opbouw. Zo is het weer bij een soft race goed en stabiel en kunnen in een medium of hard race verschillende weertypes voorkomen. Is handmatig schakelen te ingewikkeld? Ook dit kan aangepast worden.

Racesquare Zandvoort

Het is onmogelijk om het heilige Zanvoortse Formule 1-circuit te bezoeken, zonder zelf ook te racen. Natuurlijk, op de baan is gaaf! Maar wij durven de belofte aan dat Racesquare minimaal net zo lang blijft hangen! De beste Formule 1-experience van Nederland heeft namelijk niet voor niets de deuren geopend hier. Met twintig simulators kun je de strijd aangaan met wie jij maar wil. Zandvoort racen? Ook dat kunnen we voor je fixen!

Foto's van Racesquare Circuit Zandvoort B.V.

Racesquare Circuit Zandvoort B.V. image 1
Racesquare Circuit Zandvoort B.V. image 2
Racesquare Circuit Zandvoort B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP  Zandvoort
Telefoon
085 130 4334
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Racesquare Circuit Zandvoort B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map