BENNEBROEK - Op zondagmorgen 25 juni om 10.00 uur wordt door de Trefpuntgemeente van Bennebroek extra aandacht gegeven aan het herdenkingsjaar van de afschaffing van de slavernij.

In deze viering wordt een verklaring vanuit de landelijke kerk gevolgd door de uitleg van klinkende Bijbelteksten over de onmogelijkheid van slavernij. Daarna vertelt de Surinaamse jazz- en gospelzangeres Denisa Jannah waarom dit thema volgens haar aller aandacht verdient. Samen met haar vaste begeleider Wolf Martini vormt zij al 25 jaar een sterk muzikaal duo van wereldformaat. De tweevoudig Edison-winnares, zangeres en componiste stond op podiums in de hele wereld. Hun ontvangen talent stellen zij graag in dienst van de Allerhoogste om middels de troostende en liefdevolle kracht van muziek iets te betekenen voor mensen, speciaal voor hen voor wie de (innerlijke) ketenen (nog) niet verbroken zijn.

Plaats: ’t Trefpunt, Akonietenplein 1, Bennebroek. Toegang is vrij voor iedereen die iets wil meebeleven van Keti Koti. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting.