BLOEMENDAAL - Van maandag 23 januari t/m zaterdag 28 januari vindt de collecteweek van de Egelopvang Haarlem en Omstreken plaats in Bloemendaal. Alle collectevrijwilligers komen in actie voor onze opvang en gaan langs de deuren voor een bijdrage. Steunt u ook de Egelopvang Haarlem en Omstreken met een donatie? Of wilt u ons helpen met collecteren?


Vrijwilligers
We zijn op zoek naar collectanten die willen helpen met collecteren in Bloemendaal in de periode van maandag 23 januari t/m zaterdag 28 januari. Drie maal per jaar mogen wij een korte periode collecte lopen in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Dit kost maximaal een paar uurtjes van uw tijd.
Loopt u ook mee? Aanmelden bij Karin van der Mooren via: 06-31948566.

Over de Egelopvang Haarlem en Omstreken


Als Stichting met enkel vrijwilligers doen wij ons best om de egel (een inheemse, wilde & beschermde diersoort) de beste kansen te geven. In 2022 hebben wij 490 zieke egels in zeer slechte conditie opgevangen. Daarnaast geven wij veel informatie, doen wij aan educatie en proberen wij de leefomgeving van de egel te beschermen. Dat is veel werk en het kost veel geld en dat lukt nooit zonder uw morele en financiële steun.

Collecteren: online en langs de deuren

Dickie van Riemsdijk, Beheerder Egelopvang Haarlem en Omstreken:‘Als Stichting zijn wij voor een groot deel afhankelijk van de collectes en donaties. Alle donaties zijn van harte welkom. Want egels verzorgen is een kostbare aangelegenheid. Draagt u egels en de Egelopvang een warm hart toe? Help ons met een donatie tijdens de collecteweek!’

Om donaties te stimuleren en collectanten te helpen, zijn giften ook via een QR-code en via pin mogelijk tijdens de collecteweek. Tevens kunt u via onze website online doneren: egelopvanghaarlem.nl.