BLOEMENDAAL - Op zaterdag 9 juli zetten vrijwilligers en beheerder de hekken van het hertenkamp open voor belangstellenden. Een unieke kans om eens wat dichter bij de hertjes en andere dieren te komen.

Neem gerust familie en kinderen mee! Het hertenkamp kent een rijke geschiedenis en de afgelopen maanden is er hard gewerkt door de vrijwilligers. Zij laten u graag de renovaties zien. Zo is er een sproei installatie aangelegd, zijn de voederbakken vernieuwd en is de mestbak gemoderniseerd. Wist u al dat ze op zaterdag ook verse eitjes te koop hebben?

Vanaf 9.30 uur is de inloop en om 10.00 uur is iedereen welkom op het terras van de kantine voor een kopje koffie of thee en zèlfgebakken koekje. Het bestuur en de beheerder zullen u welkom heten. Om 10.30 uur verzamelen we voor het batakhuisje om te kijken hoe de schaapjes geschoren worden. Om 11 uur sluiten we af.

Bent u al donateur? Dan ontvangt u een presentje.. Voor de donateurs die komen is er een klein presentje en als u nog geen donateur bent kunt u dat ter plekke worden!

www.hertenkampbloemendaal.nl