BLOEMENDAAL - Op zondag 11 september is er voor het eerst in 3 jaar weer een jaarmarkt op de Bloemendaalseweg in Bloemendaal. De markt begint om 10.00 uur ’s ochtends en eindigt om 17.00 uur. Met 70 kramen vol interessante aanbiedingen, een paar terrasjes, livemuziek en een modeshow om 13.00 uur wordt het als vanouds een sfeervol evenement. De jaarmarkt wordt geflankeerd door een kinder-vrijmarkt.

De jaarmarkt is bijna 50 jaar geleden begonnen op initiatief van een paar ondernemers aan de Bloemendaalseweg. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een heuse markt waar ook bezoekers en ondernemers van buiten Bloemendaal graag komen. Dit jaar loopt de markt vanaf Café Het Hemeltje tot aan Restaurant Vreeburg op het Kerkplein. De Bloemendaalseweg is zondag 11 september afgezet voor autoverkeer.

De kindermarkt begint op de hoek van de Bloemendaalseweg/ De Genestetweg en eindigt op de Verlengde Koepellaan.

Mensen die de jaarmarkt graag willen bezoeken maar daar niet zelfstandig, of met behulp van familie of vrienden, kunnen komen, kunnen een beroep doen op het vrijwilligers vervoer van Welzijn Bloemendaal.
Neem uiterlijk woensdag 7 september contact op met Welzijn Bloemendaal telefoonnummer: 023-525 03 66 (van 09.00 tot 12.00 uur).

Vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom in de Bloemendaalseweg in Bloemendaal.