AERDENHOUT BENTVELD - De Schoolvereniging Aerdenhout-Bentveld start het schooljaar meteen goed! De knotsgekke professoren van ‘Mad Science’ trakteren de leerlingen aan de mr. H. Enschedeweg 22 in Aerdenhout op twee zinderende voorstellingen. Proefjes en experimenten uitgevoerd door de twee Mad Scientists laten iedereen verbazen. Een mooie verbinding tussen wetenschap en onderwijs: verwonderen, plezier, leren!

Mad Science werd opgericht in 1985 in Montreal, Canada, door twee broers, Ariel en Ron Shlien. Hun hobby, spectaculaire experimenten uitvoeren, groeide uit van een passie tot een bloeiend bedrijf. Mad Science is nu wereldwijd actief en brengt de liefde voor wetenschap op een unieke, praktische manier naar miljoenen kinderen over de hele wereld.

De voorstellingen op de SAB krijgen ook een vervolg. De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties tijdens een naschoolse activiteit. Elke week staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper!