BLOEMENDAAL - Op vrijdag 23 en zaterdag 24 mei kan je bij Visspeciaalzaak El Pescador in Bloemendaal meer te weten komen over blauwvin tonijn en kaviaar. Ernst Zwitser van Suizo vertelt je over deze unieke producten. Denk aan de verschillende onderdelen van de blauwvin tonijn en de smaken van deze vis en de kaviaar, maar ook vertelt hij over de kweek en vangst. En natuurlijk heb je de mogelijkheid om deze producten te proeven.


De passie voor vis zit bij visspeciaalzaak El Pescador diep verankerd in de geschiedenis van de familie, die al generaties lang verbonden is met de zee. Glenn Gerrits, eigenaar El Pescador: “Het verhaal begon met mijn grootvader, die als visser actief was op de Noordzee. Zijn toewijding aan het vissen en zijn liefde voor de zee hebben voor mij de basis gelegd voor wat nu Visspeciaalzaak El Pescador is.” Glenn vindt het belangrijk om zijn klanten ook in aanraking te laten komen met vis die je niet zo snel in een viswinkel ziet. Glenn: “Toen Ernst van Suizo mij benaderde voor een samenwerking was ik meteen enthousiast. Met zijn bedrijf heeft hij de missie om onbekende vissoorten bekend te maken. Ik kijk er enorm naar uit om in het weekend van 23 en 24 mei alle klanten te leren over deze vis en kaviaar en natuurlijk om deze producten te laten proeven.”