BLOEMENDAAL - Altijd al op wildsafari willen gaan in Nederland? Op zondag 23 augustus om 10.30 uur kun je samen met ervaren natuurgids Edith Otten wandelen door de Amsterdamse waterleidingduinen.

Tijdens de wandeling zie je prachtige dieren, kleurrijke vogels en inheemse planten en bomen. Daarnaast vertelt ze enthousiast over het gebied, de ontstaansgeschiedenis en de seizoenen. Haar grote voorliefde voor alles wat groeit en bloeit is tijdens deze inspirerende wandeling niet te missen.

“De natuur is altijd inspirerend, oneindig, en er valt altijd meer te ontdekken. Het is de grootste schat op aarde!” vertelt Edith. “Ik heb de natuurgidsenopleiding én bomencursus bij IVN -Instituut Voor Natuur educatie- afgerond. Daarvoor studeerde ik met veel plezier Natuurgeneeskunde met verschillende specialisaties. Inmiddels ben ik alweer 7 jaar actief als natuurgids, coördinator en bestuurslid bij verschillende natuurorganisaties.”

Haar missie is om mensen -jong & oud- te inspireren en te verbinden op een persoonlijke interactieve manier.

Op wildsafari
De activiteit vindt plaats vanaf de Ingang Panneland (Vogelenzangseduinweg 2) in Vogelenzang. Op zondag 23 augustus verzamelt de groep om 10.30 uur. Boeken kan via het nieuwe online platform Local Nature Guide.