BLOEMENDAAL - Op 11 mei 2024 a.s. presenteert Rotary Bloemendaal het Jaarlijkse Bloemendaalse Benefiet concert met zangeres Ellen ten Damme en haar band. Zij spelen de show ‘BAROCK’ in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal ten bate van Stichting Buurtgezinnen.

Stichting Buurtgezinnen is een sociale onderneming die gezinnen die het moeilijk hebben koppelen aan een stabiel steungezin in de buurt. Zo voorkomen zij dat problemen in gezinnen verergeren. Buurtgezinnen wil eraan bijdragen dat kinderen thuis in hun eigen gezin kunnen (blijven) opgroeien en deel uit maken van de buurt en gemeente waarin ze opgroeien en leven.

Rotary Bloemendaal is trots dat ze dit jaar weer een geweldige artiest hebben kunnen strikken voor haar jaarlijks Bloemendaalse Benefiet concert. Na Remco Veldhuis, Bas Ragas, René Froger, Karin Bloemen, Freek de Jonge en Mathilde Santing is het dit jaar Ellen Ten Damme die zich heeft gecommitteerd.

De show BAROCK ‘Klatergoud en schone schijn’

Wie het zich in de 17

e

en 18

e

eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nog meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Rotary Bloemendaal
De Rotary Bloemendaal is een gedreven, geëngageerde en actieve club mensen met zeer uiteenlopende professies: van vermogensbeheerder tot kunstenaar, van arts tot musicus

‘Wij zijn betrokken bij natuur, cultuur en mens en steunen heel gericht lokale (sociale) doelen die bijdragen aan maatschappelijk erfgoed. Ons jaarlijkse Bloemendaalse Benefietconcert in Openluchttheater Caprera is inmiddels een regionaal begrip geworden. Dit jaar worden wij ondersteunt door vele vrijwilligers, stichting AVIOM en Caprera Bloemendaal.

Het Jaarlijkse Bloemendaalse Benefiet concert met Ellen ten Damme
Zaterdag 11 mei 2024, Openluchttheater Caprera
Aanvang: 20.30 deur open 19.00 uur; de show duurt 2 uur zonder pauze.

Meer info: Mariël van den Bos
m.g.vandenbos@gmail.com
Tel. 06-49691907