Onbewolkt21.0 ℃

Rush Safety Services B..V in Purmerend

Rush Safety Services B..V


Op 29 mei 2004 nam oprichter en eigenaar Bert Duncker, na jarenlange ervaring in de beveiliging, de stap om een eigen beveiligingsbedrijf op te richten gezien zijn ruime ervaringen. De dag dat Rush Safety Services BV werd geboren. Vanaf dat moment heeft hij alles zelf eigenhandig opgebouwd met vallen & opstaan.

In 2016 maakte de vrouw van eigenaar Bert Duncker, Kim Duncker-Damman, haar entree in zijn Rush Safety Services en kwam ze in de wereld van de beveiliging terecht om haar man te ondersteunen met het steeds groter en sterker groeiende Rush Safety Services BV.

In de afgelopen 8 jaar staan Bert Duncker en Kim Duncker-Damman bekend als het “sterke koppel met een sterk bestuur” en door de persoonlijke benadering naar de klant als het personeel maakt dat Rush Safety Services BV een ware identiteit heeft.

Samen streven ze naar niet alleen beveiliging te leveren, maar ook gevoel en ervaring aan te bieden die mensen geruststelt en het vertrouwen geeft. Door de diepe passie voor veiligheid en een visie om te innoveren maakt dat allemaal compleet.

De afgelopen 20 jaar heeft Rush Safety Services menig relatie mogen helpen op het gebied van beveiliging, veiligheid en vooral met onze persoonlijkheid. De langdurige relaties, sommige vanaf het begin en dus al 20 jaar samenwerking, bevestigen de goede samenwerking van de klant met Rush Safety Services BV. We zijn enorm dankbaar voor alle jaren en kijken uit naar de toekomst.

Rush Safety Services staat garant voor kwaliteit, service, vertrouwen en integriteit. De menselijke maat staat bij ons hoog aangeschreven.

Foto's van Rush Safety Services B..V

Rush Safety Services B..V image 1
Rush Safety Services B..V image 2
Rush Safety Services B..V image 3
Rush Safety Services B..V image 4
Rush Safety Services B..V image 5
Rush Safety Services B..V image 6

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Postbus 1284
1440 BG  Purmerend
Telefoon
+31 85 060 2520
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Rush Safety Services B..V. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map