Half bewolkt11.9 ℃

Sanisale in Purmerend

Bezoekadres:

Sanisale

Nieuwe Gouw 24
1442LE Purmerend
0299-422020
purmerend@sanisale.com
http://www.sanisale.com/

Sanisale

Middels deze rubriek willen wij, de broers Martin en Peter van Zaanen, ons even aan u voorstellen. In het kort vertellen wie we zijn en wat er zoal bij Sanisale.com Purmerend te zien en te koop is. Sanisale.com Purmerend is gevestigd aan de Nieuwe Gouw 24 te Purmerend op industrieterrein De Koog. Onze showroom heeft een totale oppervlakte van 750 M2 en bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping. In deze mooie ruimte laten we heel veel nieuws op sanitair gebied zien. Denk hierbij aan badkamer- toiletopstellingen, bad meubels , wand- en vloertegels en keukens compleet opgesteld met spoeleiland en inbouwapparatuur. Wij begeleiden u graag vanaf het ontwerp tot en met de installatie. Kortom: het totale plaatje kunnen wij voor u verzorgen, maar dit hoeft, als u zelf handig bent, natuurlijk niet dan volstaat bv een levering. Het gratis met u als klant in te delen 3-D tekenprogramma geeft direct een heel duidelijk beeld van uw eventuele “droom badkamer” weer.

Met ruim 30 jaar ervaring in de branche kunnen wij u altijd op de juiste manier adviseren. Wij denken graag met u mee om zodoende dat te realiseren wat u in uw hoofd heeft. Hiermee ook meenemend de laatste trends en nieuwtjes op sanitair gebied, denk hierbij een zonnebank onder de douche of tegelbare omkeerbare afvoergoot.

De prachtige zichtlocatie en uitstraling van pand in combinatie met A-merken tegen bodemprijzen vormen een prima mix voor U als klant. Door middel van grootschalige inkoop is het dan ook mogelijk om al onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden, ook voor internetprijzen zijn wij concurrerend en bij Sanisale.com Purmerend worden als het moet de spullen tot aan de eerste drempel GRATIS bij u thuis gebracht! Er is echt voor een ieder wat wils! Neem gerust uw offerte mee, wij zijn ECHT altijd goedkoper!

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom. De koffie, cappuccino en thee staat voor u klaar.

wij hebben ook een vestiging in Amstedam
Adress:
Sierenborch 8
1043 BA
Amsterdam
Martin en Peter van Zaanen

Foto's van Sanisale

Sanisale image 1
Sanisale image 2
Sanisale image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Sanisale. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map