Onbewolkt21.0 ℃

Schouten interieurwerk in Alkmaar

Schouten Interieurwerk

is een samenwerkingsverband aangegaan met Herman Meijer Interieur. Samen zullen ze onder de vlag van Schouten Interieurwerk hun krachten bundelen.

De werkplaats is opnieuw ingericht aan de Kapellaan in Heiloo met een aantal nieuwe machines, kantoor en een showroom voor Albed design.

Samen zijn zij goed voor 65 jaar ervaring in de woninginrichting en interieurbouw, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Contact ontstaat veelal via binnenhuisarchitecten, maar uiteraard kunt u ook direct bij ons terecht voor uw vragen en ideeën. Graag maken wij een afspraak met u om in onze showroom/werkplaats de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is een afspraak bij u thuis ook mogelijk.Schouten Interieurwerk is er voor al uw uiteenlopende woonwensen.
Wij maken en leveren op maat gemaakte producten, bijvoorbeeld inloopkasten, scheidingswanden, zwevende planken, tafels en banken in verschillende materialen.

Uw werkplek ingericht en gemaakt naar wens en smaak. Een inbouwkast in een lastige hoek of onder een schuin dak.

Het renoveren om ombouwen van een bestaande keuken/bijkeuken of het maken van een complete nieuwe keuken.

Voor een verbouwing werken wij samen met binnenhuisarchitecten, zo leveren wij professioneel maatwerk, geheel in samenspraak met u.

Door onze relatie met woninginrichting en stoffering verzorgen wij ook al vele jaren het leveren en plaatsten van vloeren, gordijnen, Luxaflex en verlichting.

Schouten Interieurwerk is dealer van het design deuren merk Albed uit Italië. Deze deuren worden op maat gemaakt, zijn volstrekt uniek en hebben vele toepassingsmogelijkheden, zowel in renovatie als nieuwbouw. Van draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren tot verwerking in complete glazen wanden.

Foto's van Schouten interieurwerk

Schouten interieurwerk image 1
Schouten interieurwerk image 2
Schouten interieurwerk image 3
Schouten interieurwerk image 4

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Corfstraat 16
1814 HW  Alkmaar
Mobiel
06-45742047
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Schouten interieurwerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map