Onbewolkt21.0 ℃

Slijterij en Wijnhuis Zeewijck in IJmuiden

Slijterij en Wijnhuis Zeewijck

Ondernemen zit in ons bloed. Enthousiasme, passie en hard werken loont en we doen het graag! We zijn trots op ons team en wat 2005 bereikt hebben. In 2009 onderscheiden met de prestigieuze ‘Scotch Single Malt Whisky Award’ en in 2008, 2009, 2013 en 2014, Top Tien Finalist bij de ‘Slijterij van het Jaar’ verkiezingen.

Onze missie… Zoveel mogelijk mensen laten genieten van het leven en al het moois wat er geproduceerd wordt op gebied van gedistilleerd, speciaal bier en wijn. U treft bij ons dan ook een wekelijks wisselend groot en breed assortiment van rum, whisky, binnenlands en buitenlands gedistilleerd, speciaal bier, en wijnhuizen met grote naam aan. Onze sterke kanten dragen wij dan ook graag uit. Enthousiasme, kennis, passie voor het product ‘drank’ in zijn algemeenheid en altijd op zoek naar iets nieuws of speciaals. Oog voor de individuele klant hebben wij ook hoog in het vaandel staan. Op het moment dat de klant bij ons binnenkomt bent u onze gast! Alle teamleden zijn in bezit van diverse vakdiploma’s daar wij veel belang hechten aan product kennis en kennisoverdracht en het ‘leren’ genieten.

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois wat er wereldwijd geproduceerd wordt organiseren wij het jaar rond vele evenementen en proeverijen. Het jaarlijkse Whisky & Rum aan Zee festival organiseren wij met veel liefde en passie. Kleinschalige whisky, port en wijn proeverijen staan met regelmaat op de proeverij kalender want we dragen graag onze kennis over. Verder plannen wij met enige regelmaat meerdaagse whisky reizen naar Schotland maar ook een excursies naar een Nederlandse distilleerderijen organiseren wij graag!

We voelen ons betrokken bij het regionale verenigingsleven en daarom sponsoren wij veel verenigingen. We vinden het belangrijk dat verenigingen kunnen blijven bestaan want zij vervullen een belangrijke functie in de regio. Saamhorigheid, prestatie, passie en trots zijn op de resultaten die je gezamenlijk kunt bereiken, de overeenkomsten waar een vereniging en wij als bedrijf voor staan.

Foto's van Slijterij en Wijnhuis Zeewijck

Slijterij en Wijnhuis Zeewijck image 1
Slijterij en Wijnhuis Zeewijck image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Zeewijkplein 25
1974 PA  IJmuiden
Telefoon
0255-540331
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Slijterij en Wijnhuis Zeewijck. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map