Half bewolkt15.7 ℃

Stadsstrand De Kade B.V. in Alkmaar

Stadsstrand De Kade B.V.

Noorderkade 1027
1823CJ Alkmaar
06-39420033
ronkoppies@kop-zorg.nl
https://stadsstranddekade.nl/

Stadsstrand De Kade B.V.

“Een ongedwongen ‘creatieve hang-out’ waar we echt met elkaar zijn.”

Stadsstrand De Kade is al 11 jaar een begrip. Gelegen op Overstad, het nieuwe stadsgebied op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar. Het beschikt over een sfeervol ingericht paviljoen met terras en zandstrand en kijkt uit over het prachtige Noord-Hollandskanaal.

Vergeet je zorgen, neem je zonnebrandcrème mee en neem plaats op het stadsstrand of op het terras. In een urban-jungle décor waan je je op een tropische bestemming. In de wintermaanden toveren we ons concept om tot Winterse Lodge. Reserveer van tevoren je plekje of kom gewoon onaangekondigd aanwaaien. Alles mag.

Gezellig kletsen met je vrienden, bijpraten bij de koffie; een welverdiende lunch; een paar goede hapjes en drankjes of een diner met een verscheidenheid aan keuzes van Saté van Kippendijen en Ringers Burger tot Buratta salade en Israëlisch Sabich. Heerlijke comfort food-klassiekers. Vers, lokaal en authentiek.

Samen met onze partners werken wij aan verschillende sociale- en duurzame doelen zoals het Opvoedcafé van Kop-Zorg, de Upcycle-Bicycle en El Kombi’s Zero Waste Sup-It-Up. Daarnaast valt er altijd iets te beleven! Geniet van onze wekelijkse vrijmibo, de maandelijkse Zondeval Kampvuursessie, het tweejaarlijkse Kadembenemde Pianoconcert of kom dansen bij één van onze evenementen.

We zien je daar Kaderaden


Foto's van Stadsstrand De Kade B.V.

Stadsstrand De Kade B.V. image 1
Stadsstrand De Kade B.V. image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stadsstrand De Kade B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map