Onbewolkt21.0 ℃

The PhoneLab Amsterdam Sloterdijk in Amsterdam


The PhoneLab Amsterdam Sloterdijk (bij BOB's Autowas)


Wereldwijd de eerste smartphone reparatie drive-in is omgetoverd tot een vaste locatie! In samenwerking met BOB Autowasstraat kun je terecht bij de locatie van BOB Sloterdijk aan de Transformatorweg 37 te Amsterdam om jouw kapotte iPhone, iPad, MacBook, Samsung of Huawei telefoon te laten repareren. Of je nu een slechte batterij hebt of een kapot scherm, onze specialisten zullen zorgen dat jij de wasstraat verlaat met zowel een schitterende auto als een goed werkende gerepareerde mobiel.

Kom langs bij BOB Autowas Sloterdijk en profiteer van de combi-deals in samenwerking met ThePhoneLab. Maak een afspraak of rij gewoon langs! Je kunt 6 dagen in de week bij ons terecht van maandag t/m zaterdag.


Blijf je liever niet wachten en ben je benieuwd wat je in de buurt kunt doen? Dan raden wij aan om je auto te parkeren om vervolgens zo het Westerpark van Amsterdam in te lopen. Het Westerpark is één van de grootste parken van Amsterdam waar je genoeg tijd kunt doorbrengen. Loop langs het Westergasfabriek, drink wat op het Westergas terras of geniet van het weer op één van de vele plekken waar je kunt relaxen.


Foto's van The PhoneLab Amsterdam Sloterdijk

The PhoneLab Amsterdam Sloterdijk image 1
The PhoneLab Amsterdam Sloterdijk image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Transformatorweg 37
1014 AJ  Amsterdam
Telefoon
020-2441910
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over The PhoneLab Amsterdam Sloterdijk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map