BLOEMENDAAL - Haarlemse Kunstenaar en musicus Robert Lambermont is een Simeon Ten Holt-vertolker van het eerste uur. Hij behoort tot de meest toonaangevende Ten Holt-pianisten van dit moment.
In 1998 vormde Robert Lambermont samen met o.a. fotograaf Rob Slooten een kwartet dat regelmatig Canto Ostinato en Lemniscaat uitvoerde, al dan niet in combinatie met tentoonstellingen van kinetische objecten van Robert. In die tijd leerde Robert Simeon ten Holt kennen via een producent van Radio 4. Er ontstond een vriendschap tussen beide artiesten en Simeon raakte geïnteresseerd in Roberts interpretaties van zijn muziek.


Het Natalon Kwartet bestaat uit de pianisten Petra van Oort, Laura Sandee, Robert Lambermont en Anna van Nieukerken. Petra, Laura en Robert spelen al ruim 20 jaar samen, onder meer onder de vlag van het voormalige Rondane Kwartet. Laura en Anna vormen sinds 2002 een pianoduo. In juni 2022 bundelden de pianisten hun krachten en vormden zij het Natalon Kwartet.

Het Natalon Kwartet zal voor het 100-Jarige jubileum van Simeon Ten Holt de Canto Ostinato ten gehore brengen op 2 Juli 2023 in Openluchttheater Caprera. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Openluchttheater Caprera: https://caprera.nu/