Onbewolkt19.7 ℃

Vrijbuiten in Zaandam

Vrijbuiten

Het inschakelen van coaching bij Vrijbuiten is een positieve manier om met een moeilijke situatie om te gaan. Mijn werkwijze is psychodynamisch en holistisch, wat betekent dat ik werk vanuit de huidige situatie naar de gewenste situatie.

En dat er mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel naar de situatie gekeken wordt. De methodes die bij Vrijbuiten worden ingezet sluiten hierbij aan. Er wordt vanuit het nu een doel vastgesteld. Van daaruit maken we een plan, hoe we dit doel gaan bereiken. Mogelijkheden, talenten en kwaliteiten staan bij de coaching centraal.

De cliënt en de situatie bepalen welke technieken wordt toegepast. Hierdoor is er een groot zelfsturend vermogen, wat vanaf het eerste moment het zelfvertrouwen en de autonomie respecteert en versterkt. De technieken zijn altijd laagdrempelig en passen bij de leeftijd en de interesses. Van hieruit groeit de cliënt naar de nieuwe situatie toe en zal het geleerde een deel worden van de nieuwe manier van doen.

Foto's van Vrijbuiten

Vrijbuiten image 1
Vrijbuiten image 2

Zoek een bedrijf in Bloemendaal:

Adres
Westzanerdijk 110
1507 AK  Zaandam
Mobiel
06-42261357
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Vrijbuiten. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map