Lichte regen12.4 ℃

WFL Elektro in Alkmaar

Bezoekadres:

WFL Elektro

Wielingenweg 324
1826BX Alkmaar
06-42110684
info@wflelektro.nl
http://www.wflelektro.nl

WFL Elektro

is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de elektrotechnische installatie van zowel de particuliere klant als de zakelijke klant.

WFL Elektro heeft een zeer breed leveringspakket en biedt u veelal complete oplossingen. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende prijsopgave. Tevens zijn wij uiteraard graag bereid u te adviseren over uw elektrische installatie.

Door jarenlange ervaring in de elektrotechniek kunnen wij u een eerlijk en deskundig advies geven. Onze kracht is het meedenken met de klant en ook kunnen wij uitstekend out of the box denken. Even als ons eerlijk advies zal ook de prijs eerlijk zijn.

Daarbij kunt u bij ons niet alleen voor nieuwe installaties terecht maar ook voor onderhoud aan reeds bestaande installaties. Ook voor de kleinere werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

WFL Elektro is gevestigd in Alkmaar, ons werkgebied beslaat op dit moment voornamelijk Noord-Holland.

Foto's van WFL Elektro

WFL Elektro image 1
WFL Elektro image 2
WFL Elektro image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

15 Beoordelingen


S. Oudejans
04-05-2017

Review:
Wij hebben WFL ingeschakeld voor onze aanbouw en opbouw en overige kleine klusjes in huis. WFL is uiterst professioneel en levert goed werk in grote klussen maar ook in de kleinere klusjes.


Susanna
04-05-2017

Review:
Toen wij een nieuw keuken hadden gekocht bleek in ons nieuwe huis de elektra punten niet op de juiste plek te zitten. Fung kwam bij ons kijken en dat bleek geen enkel probleem te zijn. Hij zorgde ervoor dat we een groep erbij kregen en dat alle elektra op de juiste plek kwam. Daarna installeerde hij ook nog mooie LED-verlichting in de keuken. De keuken is nu helemaal naar onze zin! Wij zijn ontzetten blij met de uitstekende service van WFL-elektro. Fung weet wat hij doet, doet dit goed en hij legt duidelijk uit wat hij gaat doen. Wij zullen hem zeker nog eens benaderen en aanraden voor een klus!

Geef je beoordeling over WFL Elektro. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map